Leveringsvoorwaarden

 

Levertermijn

Onderdelen voor 13.00 uur besteld, worden, mits op voorraad, dezelfde dag verzonden per TNT Post. Levering door TNT post geschiedt in de meeste gevallen de dag, volgend op verzending. 

Leveringswijze

Breekbare onderdelen worden per speciaal transport aan u verzonden. Hiervoor geldt een meerprijs van €45,00 op de reguliere transport/verzendkosten. 

Alle bestellingen worden alleen in behandeling genomen bij een goedgekeurd en betaald dealerschap van Route45. 

Het versturen van onderdelen is voor risico van de afnemer. 

Verzend- en behandelingskosten

Voor elke levering van onderdelen op een dag berekenen wij een verzend-/behandeltarief per colli. 

Betalingswijze

Alle leveranties geschieden alléén onder bankoverschrijving, IDeal of Bancontact.

Prijzen

Alle op deze website vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW af magazijn Route45. Ook op onderdelen, die bestemd kunnen zijn voor reparatie/service aan een invalidenvoertuig, wordt 21% BTW doorberekend. Bij levering aan uw klant dient u zelf te oordelen over het hierop van toepassing zijnde BTW percentage. Niet Route45, maar u bent hiervoor verantwoordelijk.

Speciale bestellingen en gespoten onderdelen worden niet retour genomen. Route45 kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade, van welke aard ook, ontstaan door gebruik van door ons geleverde goederen of verrichte diensten. Prijswijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving blijven voorbehouden. Route45 kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten welke in deze webshop zijn vermeld. In geen geval geeft overschrijding van de leveringstermijn aanspraak op enige vergoeding.